Смокини в бекон

Смокини в бекон Лакомник
Смокини в бекон
Време за приготвяне
Приготвяне
20 минути
Порции
Порции
6
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

6-7 парчета тънко нарязан бекон

18 смокини без костилки

Начин на приготвянe

Нарежете лентите бекон напречно на две и увийте всяка смокиня като сармичка. Изпечете ги в тефлонов тиган на умерен огън от двете страни за 5-6 минути, докато се зачерви бекона. Сервирайте топли или студени.

Още по темата
Още по темата
Патладжанени хапки по карибски
Посолете патладжаните и ги оставете да престоят около 10 минути, докато цвета им стане бял, след това ги изцедете от сока, който са пуснали. В тиган загрейте...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц