Свинско в свеж сос

Свинско в свеж сос Лакомник

Апетитно предложение за специалeн обяд

Свинско в свеж сос
Време за приготвяне
Приготвяне
65 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г свинско месо

магданоз на вкус

1 морков

2 ч.ч. ябълков сок

1/2 ч.ч. пилешки бульон

олио

мащерка

1 дафинов лист

2 зърна бахар

сол на вкус

черен пипер на вкус

Начин на приготвянe

Нарежете месото на кубчета и подправете на вкус. Запържете до златисто, прибавете наситнения магданоз и лука. Залейте с ябълковия сок и оставете да кипне. Оставете на слаб огън за около час под капак на умерен огън. 15 минути преди готовност добавете останалите подправки.

Още по темата
Още по темата
Свинско с ананас
Загрейте фурната на 180 градуса. Направете няколко разреза в месото на около 2 см. дълбочина. Съобразете разрезите с порции, на които ще нарежете месото след...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц