Свински ребра с билки

Свински ребра с билки Лакомник

Уникално вкусни ребърца с хрупкава коричка

Свински ребра с билки
Време за приготвяне
Приготвяне
80 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг свински ребра

1 глава лук

200 г праз

8 скилидки чесън

червени чушки

5 г мента

5 г мойоранa

5 г розмарин

5 г магданоз

4 с.л. зехтин

1 с.л. сол

Начин на приготвянe

Ребрата се почистват и се варят за 1 час, заедно с лука, праза, чушките и половината от чесъна. Билките се нарязват на много ситно. Останалият чесън се пресова и се добавя към билките заедно със солта и зехтина. Сварените ребра се отцеждат и се поставят в тава за печене (зеленчуците и бульонът се изхвърлят). Намазват се със сместа от зехтин и подправки и се слагат в предварително загрята фурна. Пекат се 30 минути покрити с фолио и още 20-30 минути без фолио, така че да се образува хрупкава коричка без подправките да загарят. Поднесете с гарнитура по желание.

Още по темата
Още по темата
Свински ребра с картофи и сини сливи
Свинските ребра се нарязват на порции и се слагат в тава с обелените и едро нарязани картофи и лук, доматеното пюре, солта, червения пипер, сините сливи, магданозът и...
Напиши коментар »
(6)
I enjoy what you guys tend to be up too. This kind of clever work and coverage! Keep up the great works guys I've included you guys to my own blogroll. genericviagra
Thank you for any other informative web site. Where else may just I am getting that type of information written in such an ideal means? I have a challenge that I'm simply now working on, and I've been on the glance out for such info.
I'm amazed, I must say. Rarely do I encounter a blog that's equally educative and amusing, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The issue is something too few folks are speaking intelligently about. I am very happy that I found this in my hunt for something relating to this.
Howdy would you mind stating which blog platform you're using? I'm going to start my own blog soon but I'm having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking for something unique. P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!
When I initially commented I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added I recieve 4 emails with the exact same comment. There has to be a way you are able to remove me from that service? Kudos!
hello there and thank you for your info – I've definitely picked up anything new from right here. I did however expertise a few technical issues using this website, since I experienced to reload the web site a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I'm complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I'm adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective interesting content. Make sure you update this again soon.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Ще ви се наложи да действате бързо и да мислите няколко хода напред, ако искате да впечатлите хората, на чието мнение държите. Лошото е, че някои от зодията са доста напрегнати. Бъдете готови да направите компромис с когото и когато се наложи. Имате ясна цел и добри идеи. Просто действайте внимателно. Съботата и неделята са спокойни, но понеделникът е напрегнат. Ще имате ядове от всякакъв характер, най-вече битов. Във вторник надвисва раздяла с човек, когото обичате. Вслушайте се в гласа на интуицията си. В сряда - делови срещи, а за някои - и пътуване.