Рибни филета с моцарела

Рибни филета с моцарела Лакомник

Вкусен и полезен специалитет за малки и големи

Рибни филета с моцарела
Време за приготвяне
Приготвяне
45 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 филета треска или друг вид риба

4 с.л. сладка горчица

4 с.л. зехтин

4 ч.л. сух тарос /естрагон/

400 г Моцарела

1 лимон

Начин на приготвянe

Филетата се подреждат в тава. Всяко едно се маже от двете страни със зехтин и горчица. Рибите се поръсват със сух тарос. Полива се 1/2ч.ч. вода и 2 с.л. мазнина. Пекат се на умерена фурна 20- 30 минути. Моцарелата се реже на плочки. С тях се покриват филетата. Пекат се докато сиренето придобие приятен загар. В порция се поднася филе, гарнирано с лимонче.

Още по темата
Още по темата
Запеканка с филе от треска
Нарежете гъбите, лука на ситно и ги запържете, прибавете 1 с.л. брашно, разбъркайте добре и отстранете. Почистете добре рибата, подправете на вкус и оваляйте в...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц