Рибено филе с гъбен сос

Рибено филе с гъбен сос Лакомник

Много апетитно и хранително ястие за вечеря

Рибено филе с гъбен сос
Време за приготвяне
Приготвяне
90 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

6 парчета рибено филе

девесил

сок от лимон

зехтин

400 г гъби

40 мл олио

3 жълтъка

300 мл прясно мляко

сол и черен пипер

Начин на приготвянe

Поръсете филето със стрит девесил и лимонов сок и запържете в зехтин

Нарежете гъбите на филийки. Задушете ги с олиото докато омекнат. Прибавете жълтъците, разбити с млякото. Сложете сол и черен пипер на вкус. Свалете от котлона и изсипете върху изпържените рибни филета.

Още по темата
Още по темата
Супа от рибено филе
Почиства се и се нарязва на парчета рибното филе. Маринова се за 1 час в лимонов сок, оцет и сол. Задушава се в олиото ситно нарязаният лук и се прибавят 4 чаени чаши...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц