Рибена торта

Рибена торта Лакомник
Рибена торта
Време за приготвяне
Приготвяне
25 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

200-250 г солени бисквити

1 консерва филе от риба по избор

1 глава червен лук

4 варени яйца

150 г кашкавал

1 скилидка чесън

майонеза

Начин на приготвянe

Нарежете на ситно лука и го мариновайте с малко вода, сол, щипка захар и оцет за 15 минути. Изцедете рибата и я натрошете, прибавете лука и майонезата. Настържете кашкавала, чесъна и разбъркайте с майонезата. Отделете два жълтъка, останалите яйца нарежете ситно или настържете, прибавете ги към майонезата и разбъркайте. Наредете тортата като първия слой е от бисквити, втория жълтъци, бисквити, риба, бисквити, майонеза и бисквити. Намажете с майонеза, украсете по желание и оставете в хладилника за час.

Още по темата
Още по темата
Как да направите домашна майонеза
Няма нужда да се отказвате от хапването на майонеза, само защото готовата в магазините е пълна с вредни съставки и опасни консерванти. Още повече, че този знаменит сос...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц