Пъстърва с чесън и розмарин

Пъстърва с чесън и розмарин Лакомник

Изключително полезно и вкусно предложение

Пъстърва с чесън и розмарин
Време за приготвяне
Приготвяне
45 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 пъстърви

1 глава чесън

4-5 стръка розмарин

2 лимона

зехтин

Начин на приготвянe

Рибата се почиства и се поставя в тава за печене, заедно със скилидките чесън и резенчета лимон. Напълва се с розмарин и се овкусява със сол и пипер. Залива се със сока на 1 лимон и малко зехтин. Пече се покрита с фолио за 30 минути и още 15 минути без фолио, за да се образува хрупкава коричка.

Още по темата
Още по темата
Пъстърва по градинарски
Преди да се започне с подготовката на рибата, се сваряват съставките – почистените зеленчуци, солта, подправките, бялото вино във водата. Морковите, целината и...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц