Пълнена пъстърва с гъби и орехи

Пълнена пъстърва с гъби и орехи Лакомник

Сгответе лесно, вкусно и здравословно

Пълнена пъстърва с гъби и орехи
Време за приготвяне
Приготвяне
45 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 пъстърви

1 глава лук

5 с. л. масло

250-300 г гъби

1 ч. ч. смлени орехи

1 к. ч. бяло вино

сол

черен пипер

Начин на приготвянe

Нарязаният лук се задушава в маслото, прибавят се нарязаните гъби, орехи и виното. Варят се на тих огън, докато течността се изпари. Плънката се подправя с черен пипер и сол. Изчистените пъстърви се пълнят с нея, увиват се в намаслено алуминиево фолио и се пекат на скара по 10 минути от двете страни. Поднесете с гарнитура по желание.

Още по темата
Още по темата
Пъстърва на тиган и печени броколи
Пъстървите се измиват и подсушават. Намазват се отвън и отвътре със зехтин. Поръсват се със сол и тарос /естрагон/. Взема се грил- тиган. Полива се зехтин. Съдът се...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц