Предястие с миди и бекон

Предястие с миди и бекон Лакомник

Уникално предястие, с което ще впечатлите гостите

Предястие с миди и бекон
Време за приготвяне
Приготвяне
20 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г замразени мидени ядки

100 г бекон

3-4 скилидки чесън

масло

сол

черен пипер

копър

Начин на приготвянe

Размразете ядките. Разтопете маслото и в него задушете ситно нарязания бекон за около 5 минути. Добавете мидите, счукания чесън и копъра. Задушете за още 5 минути. Поднася се върху бял препечен хляб.

 

Още по темата
Още по темата
Предястие със сьомга и сирене
Нарежете краставицата на тънки ленти с белачка. Нарежете сьомгата на резени и я поставете върху всяка краставица. Добавете парченце сирене до сьомгата и...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц