Пиленца

Пиленца Лакомник
Пиленца
Време за приготвяне
Приготвяне
30 минути
Порции
Порции
5
Автор
Магдалена Веселинова, Ловеч
Лакомник Необходими продукти

10 твърдо сварени яйца
1/2 пакетче масло
1 пакетче крема сирене
сол
черен пипер (млян и на зърна)
морков
пера от лук
суха чушка

Начин на приготвянe

Яйцата се разполовяват и всички жълтъци се намачкват със сиренето и маслото, малко сол и черен пипер. От готовата смес се правят по-малки и по-големи топчета (за глава и тяло на пиленцето). Оформяме ги в белтъците и слагаме черен пипер за очи; морков за човка; пера от лук за крила и суха чушка за гребенче.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц