Паниран кашкавал с бира

Паниран кашкавал с бира Лакомник

Бързо, лесно и апетитно предястие

Паниран кашкавал с бира
Време за приготвяне
Приготвяне
45 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

300-400 г кашкавал

2 яйца

1/2 ч.ч. олио

1 лимон

1 ч.ч. бира

3-4 с.л. брашно

1 ч.л. черен пипер

сол

 

Начин на приготвянe

Сипваме бирата и предварително изстискания лимонов сок в подходящ съд, добавяме брашното и разбъркваме. Към получената смес слагаме черния пипер и сол на вкус и отново разбъркваме. Разбиваме яйцата с 2 с.л. вода. Нарязваме кашкавала на средни по големина парчета, които потапяме първо в сместа, а после и в разбитите яйца. Загряваме олиото в грил тиган и в него пържим кюфтетата, докато се зачервят.

Още по темата
Още по темата
Салата броколи с кашкавал
Сварете броколите и разделете розичките на по-дребни. Нарежете лука на ситно. Смесете всички продукти в купа за салата. Поръсете обилно с настъргания кашкавал....
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц