Панирана сьомга със сусам

Панирана сьомга със сусам Лакомник

Сгответе бързо и вкусно само за 30 минути

Панирана сьомга със сусам
Време за приготвяне
Приготвяне
30 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 филета от сьомга

3 яйца

сусам

царевично брашно

 

Начин на приготвянe

Нарязваме и овкусяваме филетата със сол и черен пипер. Разбиваме белтъците на сняг и в тях потапяме рибатаОвалваме я в предварително разбъркания сусам с малко царевично брашно.

Пържим филетата в сгорещено олио. Поднесете с гарнитура по желание.

Още по темата
Още по темата
Сьомга с кленов сироп
Смесете първите 5 съставки и намажете филетата. Охладете ги за около 3 часа.Загрейте скарата до средно висока температура. Печете рибата от всяка страна за около 4-5...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц