Лимон за по-бели зъби

Лимон за по-бели зъби Лакомник
Лимон за по-бели зъби
Автор:Лакомник

Лимонът е не само чудо за здравето, ако се консумира, но може да се ползва и като избелващ препарат за по-бели зъби: с парченце лимон енергично "измийте" зъбите. Изплакнете с хладка вода и повторете процедурата. Същия ефект бихте могли да постигнете, ако натъркате зъбите с ципа от домат.

Доматът има силно избелващо действие върху кожата, можете да го ползвате и за маска. Имайте предвид, че доматът, както и картофът съдържат множество алкалоиди – внимавайте да не прекалите с времетраенето на процедурата или с площта й. Още един начин за избелване на зъбите е да поставите сода за хляб върху четката си за зъби. Процедурата не трябва да се прави често поради опасност от нараняване на зъбния емайл.

 Препоръчваме ви да се консултирате с вашия стоматолог при проблем с оцветяването на зъбите, както и преди да прилагате описаната методика.

Напиши коментар »
(2)
http://airxr.ru/ купить электродвигатель
http://airexr.ru/ электродвигатель 220в 3000 +об
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Ще ви се наложи да действате бързо и да мислите няколко хода напред, ако искате да впечатлите хората, на чието мнение държите. Лошото е, че някои от зодията са доста напрегнати. Бъдете готови да направите компромис с когото и когато се наложи. Имате ясна цел и добри идеи. Просто действайте внимателно. Съботата и неделята са спокойни, но понеделникът е напрегнат. Ще имате ядове от всякакъв характер, най-вече битов. Във вторник надвисва раздяла с човек, когото обичате. Вслушайте се в гласа на интуицията си. В сряда - делови срещи, а за някои - и пътуване.