Лакомник

Лакомник Лакомник
Лакомник
Автор:Лакомник

Нека си припомним отново какви са традициите на нашия народ и какви ястия трябва да присъстват на трапезата ни.

В книгата ще намерите голямо разнообразие от рецепти: супи, тестени изделия, ястия и десерти от българската национална кухня, които следват както старите, така и някои от новосъздадените традиции в храненето. Голяма част от тези рецепти се публикуват за първи път. Те са издирвани и грижливо записвани при срещи с добри домакини, майстори на кулинарното изкуство и семейства със здрави български традиции.

Ще откриете още и календарна справка за народните обреди, обичаи и религиозни празници - неразделна част от нашия бит и традиция, които не могат да бъдат забравени или заличени от душевността на хората.

Книгата може да закупите от сайта на издателство "Милениум" онлайн тук

Напиши коментар »
(5)
Grade A stuff. I'm unbaestionuqly in your debt.
The truth just shines thgourh your post
Keep these areclits coming as they've opened many new doors for me. http://pfhcfemkwz.com [url=http://xevgayrv.com]xevgayrv[/url] [link=http://gtcghyndagc.com]gtcghyndagc[/link]
Apalrentpy this is what the esteemed Willis was talkin' 'bout.
You can always tell an expert! Thanks for cotnributing. http://czxmnaqscuq.com [url=http://vxzolj.com]vxzolj[/url] [link=http://mjypoduuegh.com]mjypoduuegh[/link]
Вашето мнение
Код за сигурност:
Диетични бъркани яйца Диетични бъркани яйца
В голяма купа, разбийте яйцата със млякото. Добавете ментата, праза, магданоза, ригана, солта и...
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
На преден план през следващите седем дни са грижи, породени от емоционално-любовни проблеми. Имате желание за връзка, която в този момент не може да се реализира, а опитите да ускорите нещата само влошават положението ви. Вие самите не сте убедени какво да направите и дали си заслужава да го направите, и затова сте толкова объркани. Лутате се в неща, от които не разбирате. Не си мислете, че съветите на професионалистите струват скъпо, по-добре дайте пари сега, отколкото после за поправяне на грешки. Очакват ви и материални загуби, предизвикани от вашата системна разсеяност.