Конфитюр от грейпфрут и мента

Конфитюр от грейпфрут и мента Лакомник
Конфитюр от грейпфрут и мента
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

2 грейпфрута (300 г)

200 г захар

няколко стръка мента

Начин на приготвянe

Измийте добре плодовете. Обелете кората и почистете добре от бялата ципа. Разделете меката плода на 3 части. Сложете 300 г от меката част на грейпфрута в тенджера, прибавете захар, няколко парчета от кората и сложете в микровълновата фурна на максимални градуси за 13 минути. Сложете плодовете в буркани, прибавете ментата, затворете добре и оставете да се охлади.

Напиши коментар »
(5)
that by something like 2024, barring a huge Jewish migration to Israel between now and then, the Patlseinian population within Israel and the occupied territories will exceed the Israeli population.
That saves me. Thanks for being so senbisle!
Hey hey hey, take a gadner at what' you've done http://cshlyuz.com [url=http://gsibfzq.com]gsibfzq[/url] [link=http://dqaivsgry.com]dqaivsgry[/link]
I actually found this more enrnttaieing than James Joyce.
Super exicetd to see more of this kind of stuff online. http://ssaiwlmcba.com [url=http://botweiqtwv.com]botweiqtwv[/url] [link=http://jelavpory.com]jelavpory[/link]
Вашето мнение
Код за сигурност:
Дроб сарма със заливка Дроб сарма със заливка
Измийте и почистете агнешките дреболии. Сварете ги на средно силен огън за 30-40 минути или...
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Може да сте апатични и да вървите по пътя на най-малкото съпротивление във всичко, което не ви се стори достатъчно важно. Звездите предупреждават, че вашият избраник е на кръстопът. Продължителните отношения не са за него. Откликвате охотно на всякакъв разговор в петък, за вас няма забранени теми. Пазете се от конфликти в понеделник, тъй като лесно може да се окажете крайни и да загубите работата си. Влюбените от вас изглеждат омагьосващи и привлекателни. Семейните представители на зодията получават шанс за конструктивно решаване на проблемите си в сряда, ако не си припомнят обидите от миналото.