Зеленият чай е панацея

Зеленият чай е панацея Лакомник

Напитка ни спасява и от рака

Зеленият чай е панацея
Автор:Лакомник

Едно от чудесата на природата са чайовете. Освен, че тонизират и пречистват тялото, те ни помагат по-лесно да преживеем както студа, така и жегата. Истината е, че ако искате да се разхладите, най-добрият начин да направите това е да пийните чашка чай.

А зеленият е истинска панацея. Според експертите, той е способен да свали телесната ни температура с цели три градуса и то до десет минути от изпиването му. Смята се, че действието му се дължи и на вит. Р - той подобрява кръвообращението ни и освобождава съдовете от напрежението. Но чудото на зеления чай не спира до тук. Оказва се, че тази природна напитка може да ви спаси дори от кариес. Важно е обаче да пиете редовно от него. Зъболекарите са устоновили, че винаги има ефект.

В последните години обаче стана ясно, че древната билкова напитка може да промени представите ни за лечение. От нея се повлияват дори раковите клетки. Но това далеч не е всичко. Радиацията също е един от проблемите, с които зеленият чай може да се справи. Само една чашка на ден, прочиства почти всички органи и системи в тялото ни. Отровите се изхвърлят до часове. А това, както знаете води само до едно - по-добро здраве и подмладяване. Дава ефект върху отделителната система и сърцето. И всичко това без странични ефекти.  

Още по темата
Още по темата
Киселото мляко лекува от паркинсон до рак
Ново изследване показа, че киселото мляко притъпява симптомите на паркинсон, съобщават световни агенции. Дали това е така обаче тепърва науката трябва да доказва....
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц