Виктор Николаев похапва ядки за енергия

Виктор Николаев похапва ядки за енергия Лакомник
Виктор Николаев похапва ядки за енергия
Автор:Лакомник

Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България“ Виктор Николаев успява да се втали, когато е необходимо с просто метод – спира месото. Журналистът бързо влизал във форма, особено след отпуските. Не му се налагало на гладува като колежките си от медията. Именно вталяването беше едно от условията той и екранната му половинка Ани Цолова да заемат титулярните места в телевизията, след като напуснаха конкурентната – Би Ти Ви. Тогава брюнетката от Плевен се втали с диета на легендарния народен лечител Петър Димков. Неговата рецепта била проста за изпълнение – да се храни разделно и да избягва животинските продукти. По този начин юбилярката, която в началото на годината навърши 40 години, се превърна във фина дама. Затова и Виктор се взе в ръце – за да изглежда добре до нея на екран.

Неговите колеги от телевизията разказват, че си е забранил мръвките във всякакъв вид. Забравил напълно за колбасите, но и за пържолите. И той, като Ани, преминал на веганско меню т.е. без никакви продукти от животински произход. Много от приятелите му обаче разказват, че не бил стриктен колкото колежката си и често криввал от правия път. От време на време си похапвал мляко и яйца. Но винаги си обещавал, че в бъдеще ще се откаже и от тях. Тъй като все пак е мъж и се нуждае от повече калории от Ани, Виктор успявал да си набави нужната енергия за всекидневните няколкочасови ефирни маратони с ядки.

Оказва се обаче, че амбициозният водещ запалил по ограничителния режим и своята половинка. Не след дълго се присъединил и синът му. Благодарение на този начин на хранене, малчуганът пращял от здраве.

Още по темата
Още по темата
Топ готвачът Виктор Ангелов: Създаваме по-добри сирена и кашкавали от всичко познато досега
От 22 октомври в магазинната мрежа може да бъде открита нова гама продукти сирене, съвместно разработена между педанта в кухнята шеф Виктор Ангелов и българския...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц