Аспержи с кашкавал

Аспержи с кашкавал Лакомник

Интересно и апетитно предложение за гостите

Аспержи с кашкавал
Време за приготвяне
Приготвяне
25 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г аспержи

1/2 пакетче масло

200 г кашкавал

магданоз

сол

черен пипер

Начин на приготвянe

Аспержите се измиват и обелват. Връзват се на снобчета и се сваряват в леко подсолена вода, и малко масло. Когато се сварят се освобождават от конците и се подреждат в тавичка. Заливат се с 2-3 с.л.силно препържено масло. Отгоре се поръсва с настъргания кашкавал, овкусява се и се запича до златисто. Поднасят се топли.

 

Още по темата
Още по темата
Аспержи с бекон
Почистете аспержите, като ги измиете и отрежете 2 см от долната част на стъблото. Съберете ги по три в снопчете, увийте ги в тънки филийки бекон, напръскайте със...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц