Агнешко с бакла

Агнешко с бакла Лакомник
Агнешко с бакла
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг агнешко месо

1 кг бакла

2 връзки пресен лук

1 връзка магданоз

½ връзка копър

сол

черен пипер

червен пипер

масло

Начин на приготвянe

Месото се нарязва на порции и се задушава с лука, червения пипер и измитата бакла. След това се налива малко гореща вода и се оставя да ври на тих огън, докато баклата омекне напълно. Преди да се свали от огъня се поръсва с магданоз, копър и черен пипер.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц