Свинско бонфиле на Александър Сано

Свинско бонфиле на Александър Сано Лакомник
Свинско бонфиле на Александър Сано
Автор:Лакомник

Водещият на "Мама готви по-добре" Александър Сано не е преминал през специална подготовка преди старта на снимките, защото готви от малък. Неговият специалитет е  телешко със зеленчуци на тиган. Приготвя го за 20 минути. Той обича и други комбинации на печено месо със зеленчуци, които не са предварително консервирани. Сано подчертава, че все пак истинския клунар у дома е половинката му Нели. Той готви само, когато има вдъхновени. 

Необходими продукти:

1 к.л.сол 

3 с.л.олио 

20 бр.маслини зелени 

200 гр.гъби печурки 

2 бр.тиквички 

2 бр.моркови 

600 гр.свинско бон филе 

100 млвино бяло 

 див копър 

200 гр. фасул зелен 

Начин на приготвяне:

Нарежете всички продукти. Загрейте олиото и започнете да слагате. Първо месото леко запържете, докато си смени цвета. Добавете лука, след това морковите и зеления фасул. Поръсете със сол и оставете за 5 мин, след това добавете тиквичките, резенето, гъбите и маслините. Налейте виното. Оставете да се изпари алкохолът. Сложете капака и оставете ястието да къкри още 10-15 мин. 

Още по темата
Още по темата
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц