Пъстърва с домати и босилек

Пъстърва с домати и босилек Лакомник

Вкусно и лесно предложение само за 30 минути

Пъстърва с домати и босилек
Време за приготвяне
Приготвяне
30 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500-600 г филе пъстърва
3-4 домата
2 стръка пресен босилек
1 глава лук
зехтин
сол
черен пипер


Начин на приготвянe

Овкусете добре рибеното филе с подправките. Подредете го върху хартия за печене. Върху рибата подредете парчетата домати. Поръсете с босилека и лука, които предварително сте нарязали на ситно. Полейте със зехтин и завийте рибата в хартията. Може да използвате и алуминиево фолио по желание. Печете в загрята на 200С фурна за около 15 минути.

Още по темата
Още по темата
Пъстърва с пресен лук и магданоз
Почистете рибата. Смесете ригана, черния пипер, солта, намачкания чесън и разбъркайте добре. Отделно смесете лимоновия сок с приготвения меланж от подправки. Добавете...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц