Паниран пангасиус

Паниран пангасиус Лакомник

Идеалната вечеря за чаша бира

Паниран пангасиус
Време за приготвяне
Приготвяне
45 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг пангасиус

1 лимон

дивесил

сол и черен пипер на вкус

брашно, овесени трици и галета за панировката

 

Начин на приготвянe

Почистете рибата, нарежете я на порционни парчета и я мариновайте с лимонов сок и девесил за 2-3 часа. Отцедете и оваляйте в смес от различните сухи съставки. Оставете 30 минути на студено, за да прилепне панировката, след което сложете в тава, застлана с хартия за печене и изпечете до готовност в предварително загрята на 180С фурна. Поднесете с гарнитура по желание.

Още по темата
Още по темата
Бяла риба по гръцки
Филетата се овкусяват със сол и черен пипер. Подреждат се в тава и се покриват с нарязан на филийки чесън, галета, магданоз и настърганите домати. В тавата се добавя и...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц